15
Apr
08

Donlot Muvi Satu Klik Aje


Nak donlot muvi susah? Penat asyik kene donlot byk2 file dari rapidshare?? Ni aku jumpe cara paling senang nak donlot muvi, satu file jer korang perlu donlot, tggu je abes donlot da leh tengok muvi tu, takyah susah2 nak donlot part1 sampai part7 pastu dahla nk merge blek muvi tu.

Nak dapatkan muvi2 nih, kene ikut step berikut:

  • Register sebagai members kat forum Warez-BB
  • Masuk topic 1 Click Flicks dan carikla mane2 muvi yg berminat
  • Copy Paste link yg ditulis tu kat address bar kat browser korang (better gne Firefox leh multi-tab, snang nak view)
  • Key-in jer nombor captcha tu semula dan jangan lupe klau kat topic tadi ade bagi password, certain muvi kene letak password, biasenye “sandesign88”
  • Then donlot jela gune link yg diberi, boleh resume gune download manager mcm Flashget/IDM utk file2 dari webfilehosting

Sume muvi dalam topic tu BUKAN AKU punyer upload, please say thanks to the topic kalau korang ade donlod. Credit to sandesign88 yang upload sume muvi tu.

GO TO : 1 Click Flicks [warez-bb.org]

Advertisements

2 Responses to “Donlot Muvi Satu Klik Aje”


  1. 1 mangkuk
    August 27, 2008 at 6:40 am

    ooo..cni la ko amek muvi yg kecik2 size nye..huhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Top Posts

Social Bookmarking

del.icio.us

Page Strength

Statistics

  • 33,870 hits

%d bloggers like this: